Ons Netwerk

Peercode heeft in de loop der jaren een groot netwerk opgebouwd van kennisleveranciers uit verschillende takken van sport en gezondheid. In samenwerking met dit netwerk zijn wij in staat om op effectieve en efficiënte wijze nieuwe, kwalitatief hoogstaande interactieve diensten te ontwikkelen.

Peercode weet zich bovendien gesteund door een aantal adviseurs.

Joost Steins Bisschop

Joost Steins Bisschop

Joost is senior strateeg en partner bij Jungle Minds. Joost heeft na zijn studie Algemene Economie aan de Erasmus Universiteit Rotterdam twintig jaar gewerkt als werknemer en ondernemer. Hij is oprichter van SPC-bedrijven en New Media Marketplace en is internetpionier.

In 1995 wordt hij columnist bij Assurantie Magazine, waar iedere twee weken verzekeringssites werden beoordeeld. Sinds 1999 is hij columnist bij Het Financieele Dagblad. Aanvankelijk twee-wekelijks, vanaf 2008 wekelijks. Hij is auteur van de boeken 'Chatten met je dochter', en 'Wie weet of het waar is' en mede auteur van De Internet Scorecard™. Laatstgenoemde staat nu al een aantal jaar in de top-100 van management boeken.

Joost is jurylid van de Thuiswinkel Awards in zowel de Nederlandse als de Europese jury. Ook is hij docent op Beeckestijn (Digitale Interactieve Marketing) en Nijenrode (post doctoraal). Op vrijdag is hij leraar op een basisschool (groep 6, 7 en 8, plus klasjes, schaken, wiskunde en Frans).

Jan Albers

Jan Albers

Geboren in Veldhoven (Nederland), studeerde Jan Albers bedrijfskunde aan de Technische Universiteit van Eindhoven, waar hij in 1978 zijn doctoraal behaalde. Na de militaire dienst als officier binnen de landmacht vervulde Jan de volgende functies:

  • Van 1980 tot 1998 was hij in diverse managementfuncties werkzaam bij Koninklijke Philips Electronics, voornamelijk in het buitenland.
  • In de periode 1998 - 2003 werkte hij voor het Duitse technologieconcern GEA AG, vanaf 2000 als lid van de Raad van Bestuur.
  • In het verleden was Jan onder meer: Lid van de Raad van Commissarissen van Vanderlande Industries B.V., voorzitter van de Koninklijke Nederlandse Hockeybond en voorzitter van de Raad van Commissarissen van UVA Holding B.V. en Helvoet Holding N.V.
  • Jan Albers werd met ingang van 1 augustus 2009 benoemd als voorzitter van de Raad van Bestuur en CEO bij Gamma Holding N.V. waar hij verantwoordelijk was voor de beurs-exit, de succesvolle herpositionering van de verschillende business units en een financiële turnaround.
  • Voorzitter RvC PSV N.V.
Joris van Eijck

Joris van Eijck

Joris heeft Natuurwetenschappen aan de Universiteit Utrecht gestudeerd en zijn MBA behaald aan INSEAD.

Na zijn studie heeft Joris van 2001 tot en met 2008 voor The Boston Consulting Group gewerkt. De focus lag in opdrachten op operationele resultaatverbetering, strategie, organisatie ontwerp en marketing & sales, in internationale omgeving en verschillende industrieën.

Van 2008 tot en met 2014 was Joris werkzaam bij het Academisch Medisch Centrum (AMC). Bij het AMC was Joris onder andere Directeur bedrijfsvoering van de divisies Vrouw-Kind, het Hartcentrum en de Divisie Klinische Methoden & Public Health. Vanaf 2012 was hij lid van de Raad van Bestuur a.i. (in de rol van CFO en COO). In deze hoedanigheid was Joris onder andere verantwoordelijk voor portefeuille bedrijfsvoering met directe aansturing van de dienstverlenende directoraten (o.a. ICT, Facilitaire services, Inkoop, Administratie) en had hij een actieve rol in de allianties met VUmc en OLVG.

Van 2015 tot en met 2020 was Joris werkzaam bij zorgverzekeraar Menzis als directeur Zorg. Momenteel is Joris werkzaam bij GelijkGezond als CEO en statutair bestuurder.