Extra contrast

Ingmar van der Poel

Software engineer, security officer & functionaris gegevensbescherming

Ingmar van der Poel

Ingmar is Software engineer, Security Officer en Functionaris Gegevensbescherming bij Peercode.
Als Security Officer heeft hij een goed overzicht op alle genomen maatregelen. Zijn achtergrond in softwareontwikkeling stelt hem in staat om de technische kant hiervan te begrijpen en invloed uit te oefenen op het design en de bouw van de software.
De combinatie van de rol Security Officer met de rol Softwareontwikkelaar en zijn invulling van de rol Functionaris Gegevensbescherming stelt hem in staat om goede, veilige software op te leveren, de juiste afspraken te maken en goed toe te zien op de naleving van de wet.

Op de middelbare school raakte Ingmar geïnteresseerd in ontwikkelen. Hij houdt ervan creatief bezig te zijn, een voorbeeld is het maken 3D landschappen. Ingmar heeft vele interesses. Dit zet hem aan om nieuwe dingen te proberen. Hij is nooit bang om de 'waarom' en 'hoe werkt het' vraag te stellen, en door zijn vele interesses doet hij dit ook vaak. Waar het als hobby begon met het maken van kleine web-applicaties, maakte Ingmar dit met dezelfde enthousiasme zijn beroep. Ingmar is afgestudeerd in Informatica aan de Universiteit van Utrecht. Voordat Ingmar bij Peercode kwam werken, is hij werkzaam geweest als software ontwikkelaar bij BasiCall. Dit bedrijf opereert in de callcenter branche. Hier ontwikkelde hij zowel de client als server software verder.

Zijn motto is: “Elk project heeft zijn uitdagingen, en elke uitdaging is te overwinnen.”

Ons team