Extra contrast

In de categorie Duurzaamheid is DuurzaamBedrijfsleven.nl verkozen tot beste en populairste website van het jaar!

22-11-2018

DuurzaamBedrijfsleven.nl de website die ontworpen, gebouwd en gehost wordt door Peercode is verkozen tot beste en populairste website van het jaar in de categorie Duurzaamheid!

In 37 categorieën werden er prijzen verdeeld tijdens het Website van het Jaar gala. In de categorie Duurzaamheid liet DuurzaamBedrijfsleven elf andere genomineerden achter zich. Naast de beste website werd er ook een award aan de populairste website van het jaar uitgereikt. Ook die ging naar DuurzaamBedrijfsleven. 

DuurzaamBedrijfsleven-website-vh-jaar

Directeur van DuurzaamBedrijfsleven Yoeri van Alteren merkt dat de aandacht voor duurzaamheid toeneemt. “Ons online platform trekt inmiddels meer dan 150.000 bezoekers per maand, die we op dagelijkse basis inspireren met de beste casesinterviews en achtergrondverhalen van duurzaam ondernemen.” Op de website zijn verder podcasts en downloads te vinden en vier keer per jaar verschijnt er online en offline een magazine , boordevol innovaties en succesverhalen.

Bedrijven kunnen volgens Van Alteren niet meer om duurzaamheid heen. “Ik geloof in een wereld waarin duurzaamheid niet langer bijzaak is voor bedrijven, maar een integraal en essentieel onderdeel van hun bestaansrecht. Waar duurzaamheid niet ten koste gaat van winstgevendheid, maar juist tot betere resultaten leidt. Het winnen van de beste website van het jaar verkiezing toont voor mij aan dat ik niet de enige ben met die visie.”

Peercode is al sinds de start in 2015 de software ontwikkelaar en partner van  deze snel groeiende en innovatieve organisatie.