Peercode.nl gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruikersgemak te verbeteren. Lees meer over cookies
Extra contrast

PEERCODE: creative, practical software

Innoveren zit in onze code. Sinds 1999 ontwikkelen we software oplossingen voor onze opdrachtgevers. Wij zijn Peercode uit Geldermalsen.

Peercode bestaat uit een ervaren groep professionals op het gebied van software engineering, webdesign, user experience design, marketing & sales, (cognitieve) ergonomie en sport & gezondheid.
Wij helpen uw kennis op het gebied van sport en gezondheid om te zetten in inspirerende websites en (mobiele) applicaties. Door gebruik te maken van uitgekiend ontwerp, storytelling en wetenschappelijk onderzoek vertalen wij uw creatieve ideeën naar effectieve toepassingen.

Ook buiten het domein van Gezondheid en Bewegen werken wij aan innovatieve oplossingen. Onze software wordt ontwikkeld naar aanleiding van specifieke opdrachten van cliënten. Of dit nu een nieuwe webshop is of een uitgebreid trackingsysteem voor pakketdiensten, wij denken graag met u mee en leveren maatwerk.

Onze opdrachtgevers

Onze ambitie is om diensten en producten te maken die maximale impact hebben en onze opdrachtgevers succesvol maken. Onze opdrachtgevers variëren van startende ondernemingen en kleine werkgevers tot 's werelds grootste farmaceutische multinationals, van private en de publieke sector en non-profit organisaties.

 

Arbo Unie
Brandweer
UWV (Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen)
Erasmus MC
KLM Health
Pfizer

Nieuws

Anouk van der Gracht, Erwin Waas en Govert de Vries van Peercode hebben een artikel geschreven op het Nederlands Tijdschrift Voor Leefstijlgeneeskunde met als titel: 'Levensveranderende code: navigeren door de regels van medische software.'

Software ontwikkelbedrijven TSA Group uit Delft en Peercode uit Geldermalsen worden onderdeel van de MyBit Group. De aansluiting van TSA Group Delft en Peercode volgt op de overname van Ibuildings door de MyBit Group in oktober dit jaar. Deze bekendmaking is een volgende stap in de strategische uitbreiding van de MyBit Group tot één van de leidende Nederlandse spelers in het ontwikkelen van hoogwaardige maatwerksoftware.

De Hogeschool van Amsterdam heeft met trots de resultaten gedeeld van hun recente studie getiteld "LIFELINE: eHealth ter ondersteuning van oefeningen na kritieke ziekte." Het onderzoek, uitgevoerd door Nadine Florisson MSc, Mel Major PhD en Marike van der Schaaf PhD, concentreerde zich op het gebruik van de 'Atris'-app, om patiënten na intensieve zorgopnames te monitoren en te ondersteunen.

Onderzoeksproject in Ziekenhuis Nij Smellinghe om patiënten eerder aan het werk te krijgen na operatie met inzet Atris tele-monitoring systeem

Het Innovatielab van het Deventer Ziekenhuis innoveert met het Atris Tele-Monitoring Systeem, ontwikkeld door Peercode, om patiënten een gepersonaliseerde zorgervaring te bieden en hun herstelproces te optimaliseren.

Pagina 1 van 6    

Welke diensten levert Peercode?

Maatwerk producten

Ook buiten het domein van gezondheid en bewegen werken wij aan innovatieve oplossingen. Onze software wordt ontwikkeld naar aanleiding van specifieke opdrachten van cliënten. Of dit nu een nieuwe webshop is of een uitgebreid trackingsysteem voor pakketdiensten, wij denken graag met u mee en leveren maatwerk.

Eigen innovatieve producten

Soms hebben we zelf een idee voor een product of dienst waar geen opdracht aan ten grondslag ligt, maar die wel de moeite waard is om te onderzoeken en uit te werken. Dit was ook het geval bij de buitenspeel-computer voor kinderen, Swinxs.
Maar ook bij de Brandweercoach App en binnenkort de OperatieCoach App.

Webhosting

Wij bieden onze opdrachtgevers een state-of-the-art oplossing aan op basis van geo-redundante datacenters. Doordat alle onderdelen in ons High-Availability cluster tenminste dubbel zijn uitgevoerd is er geen single-point-of-failure meer en wordt maximale beschikbaarheid gegarandeerd.

Health coaching

Een steeds groter wordende groep mensen zoekt naar nieuwe manieren om met sport, gezondheid en beweging bezig te zijn. Men wil nauwkeurige feedback en de beste persoonlijke coaching. Peercode gebruikt moderne technologie om in die behoefte te voorzien. In samenwerking met gerenommeerde atleten, coaches en trainers ontwikkelt Peercode diensten die zowel topsporters als beginners helpen hun conditie en vaardigheden te verbeteren.

e-Health

De kostenstijging van de Nederlandse gezondheidszorg lijkt niet te stuiten. Een deel van de oplossing ligt in innovatieve ICT-oplossingen, zoals de E-Health apps. In samenwerking met onze opdrachtgevers ontwikkelen wij interactieve e-health applicaties, waardoor de patiënt niet langer een passieve gebruiker van zorg is. Met behulp van een breed scala aan tools en tests is de patiënt in staat om zelf zijn gezondheid beter te managen. In samenwerking met de artsen voert de patiënt de regie over zijn eigen leven en ziekte.

ISO 27001, NEN 7510 en ISO 13485 gecertificeerd

Peercode heeft privacy en security sinds jaar en dag hoog in het vaandel staan. Hiervoor hebben we een aantal beleidsuitgangspunten geformuleerd. We werken op basis van een ethische code en zijn ISO 27001 gecertificeerd. ISO 13485 is dé internationaal erkende standaard voor kwaliteitsbeheersystemen van medische software en hulpmiddelen. Daarnaast zijn onze medical device software tools nu officieel gecertificeerd onder Annex IX van de EU MDR.

Kwaliteit en regelgevingsconsultancy

Peercode biedt klanten kwaliteits- en regelgevingsadviesdiensten. Dit omvat onder meer kwaliteits- en regelgevingsadvies/consultancy, auditing, training en implementatie van projecten op het gebied van medische hulpmiddelen. De activiteiten zijn gericht op het ontwikkelen van Technische Documentatie voor productcertificering of van klinische onderzoeksdossiers (IMDD), het verbeteren van Quality Management Systemen, alsmede andere overeengekomen taken conform ISO13485 en/of de EU MDR-vereisten.

Bij Peercode staat kwaliteit en klantcontact voorop. We hebben met succes 7 medische softwareapplicaties ontwikkeld, op de markt gebracht en onderhouden. We zijn ISO13485-gecertificeerd en onze medical device producten zijn officieel gecertificeerd onder Annex IX van de EU MDR. Onze diensten worden aangeboden aan zowel grote als kleine klanten en ondersteunen zowel Medical Device Software als niet-software medische hulpmiddelen van alle risicoklassen.

Projecten voor onze opdrachtgevers

Een greep uit onze groep opdrachtgevers, variërend van sportmerken, high tech start-ups tot multinationals. De projecten komen in principe altijd tot stand op basis van een intensieve dialoog met onze opdrachtgevers waarbij een iteratief, user centered ontwikkeltraject wordt gevolgd.

Allergie Dagboek MACVIA-ARIA

MASK-air App

Slimmer Zwanger

Slimmer Zwanger

Reuma App

Reuma App

ZwangerWijzer

ZwangerWijzer

Mijn Luchtpunt

Mijn Luchtpunt

Brandweer Coach

Brandweer BBT

KLM Health Services

KLM Health Services

Fysergo’s cliënt-volgsysteem Care

Care cliënt-volgsysteem

B2C Europe customer pages

B2C Europe customer pages

Buitenspeel computer Swinxs

Buitenspeel computer Swinxs

IMID Monitor

IMID Monitor

Over Peercode

Innoveren zit in onze code. Sinds 1999 ontwikkelen we software oplossingen voor opdrachtgevers als: KLM, Robeco, Politie, Brandweer, Arbo Unie, Erasmus MC, Pfizer, Meda Pharmaceuticals, Ministerie van Justitie en UMC Groningen.

Peercode bestaat uit een ervaren groep professionals op het gebied van software engineering, webdesign, user experience design, (cognitieve) ergonomie, App development en CE registratie. Bezoek onze Peercode Regulatory Consultancy website voor meer informatie over onze diensten op het gebied van kwaliteit en wet-en-regelgeving voor medische hulpmiddelen.

Wij helpen uw kennis en ideeën op het gebied van lifestyle en gezondheid om te zetten in inspirerende websites en (mobiele) applicaties. Door gebruik te maken van uitgekiend ontwerp, storytelling en wetenschappelijk onderzoek vertalen wij uw creatieve ideeën naar effectieve toepassingen.

Ook buiten het domein van Gezondheid en Bewegen werken wij aan innovatieve oplossingen voor diverse opdrachtgevers.


Historie

Peercode is in 1999 opgericht en gestart onder de naam in2sports. Op 1 november 2012 is deze naam gewijzigd in Peercode. De reden voor deze naamswijziging is gelegen in het feit dat wij naast het domein van sport en gezondheidsbevordering ook steeds meer opdrachtgevers hebben en projecten uitvoeren in het medische domein. De naam ‘in2sports’ riep daar vragen op en had ook verwarrende associaties.

De naam Peercode is een samenvoeging van de woorden “Peer” en “Code”. ‘code’ software ontwikkeling is een belangrijk onderdeel van het bedrijf, ‘peer’ heeft ook sterke associatie met web/computers (peer-to-peer, peer review).

Maar ook:

  • ‘peer’ verwijst letterlijk naar de perenboomgaarden in het gebied van Geldermalsen,
  • ‘code’ omdat wij de wensen van onze relaties en onze eigen ideeën coderen en vertalen in inspirerende toepassingen.

Peercode heeft momenteel een uitgebalanceerd team van ervaren professionals uit verschillende gebieden, zoals management, marketing & sales, software architectuur, web design, (cognitieve) ergonomie en sport & gezondheid. Peercode heeft zich de afgelopen jaren steeds verder ontwikkeld en is inmiddels ook actief op de internationale markt.

Ethische code

Ons Team

director concept design development coding sales calculating system management support project management security & privacy medical device consultancy quality assurance & regulatory affairs

In de loop der jaren heeft Peercode een gevarieerd team aangetrokken. Van gepassioneerde developers tot geïnspireerde conceptdenkers. Hier stellen we ons graag aan je voor:

Ons kantoor

Vacatures

Software Developer

Je werkt als software specialist zelfstandig en in klein teamverband aan de ontwikkeling van zowel geavanceerde informatiesystemen als websites, communities en/of mashups. Ook zijn er mogelijkheden om mobiele applicaties (iPhone en Android) te ontwikkelen.

Vacature Software Developer
Vacature Mobile Software Developer


Linux System Admin / DevOps Engineer

Je ontwerpt en onderhoudt het Peercode server cluster.

Vacature Linux System Admin