Extra contrast

Peercode sluit zich aan bij MyBit Group

27-11-2023

Software ontwikkelbedrijven TSA Group uit Delft en Peercode uit Geldermalsen worden onderdeel van de MyBit Group. De aansluiting van TSA Group Delft en Peercode volgt op de overname van Ibuildings door de MyBit Group in oktober dit jaar. Deze bekendmaking is een volgende stap in de strategische uitbreiding van de MyBit Group tot één van de leidende Nederlandse spelers in het ontwikkelen van hoogwaardige maatwerksoftware.

Met de aansluiting van Peercode geeft de MyBit Group verder vorm aan haar focus op diverse sectoren. Met Peercode haalt de MyBit Group een bijzondere specialist in de wereld van zorg en ICT binnen. Peercode is ontwikkelaar van software binnen dit steeds belangrijker wordende domein. Peercode is ISO 27001, NEN7510 en ISO 13485 gecertificeerd. Peercode's Regulatory Consultancy team biedt klanten kwaliteits- en regelgevingsadvies, auditing, training en helpt bij het op de markt brengen van medische hulpmiddelen.

MyBit-Group en Peercode aansluiting

Govert de Vries en Joachim Jansen van Peercode: “Het managementteam van Peercode ziet enorm uit naar de samenwerking binnen de MyBit Group. We zijn enthousiast om met onze specialistische kennis rondom gezondheidszorg en ICT de positie van de MyBit Group in Nederland te versterken.”

Marcel Flipse, CEO van de MyBit Group: “We zijn blij met de uitbreiding van de MyBit Group met kantoren in Delft en Geldermalsen. Met TSA Group Delft halen we een bijzonder specialisme, namelijk Delphi software development, aan boord voor onze klanten. De aansluiting van Peercode verzekert de MyBit Group van belangrijke kennis in het domein Zorg en Lifestyle. Samen met TSA Group Delft en Peercode vormt de MyBit Group een bedrijf met een breed palet van technische specialismen vanuit een waardengedreven filosofie. Wij maken de software niet voor onszelf maar voor onze klanten. Het ontwikkelen en beheren van state-of-the art bedrijfskritische applicaties, robuuste ontwikkelkwaliteit, passie voor technologie, waarden en standaarden van zowel TSA Group Delft als Peercode passen naadloos bij het DNA van de MyBit Group”, licht Marcel Flipse, CEO van de MyBit Group toe. ‘’Deze acquisities passen wederom uitstekend binnen de buy-and-buildstrategie die we samen met investeerder Vortex Capital Partners hebben uitgestippeld.”

MyBit Group

De MyBit Group is een groeiende groep gespecialiseerde maatwerksoftware-hubs. Door middel van een buy-and-buildstrategie wordt samen met de gespecialiseerde tech-investeerder Vortex gebouwd aan een sterke groep die de Nederlandse softwareontwikkelingssector verstevigt. Vorig jaar werd DSE Software uit Beverwijk als IT-partner aan de MyBit Group toegevoegd. Dit bedrijf kan klanten in bijna alle Nederlandse sectoren bijstaan in het ontwikkelen van business-kritische software. Meer recent werden ook het Rotterdamse Dockbite (digitale strategie, consultancy, innovatie) en Gate51 uit Amersfoort (online applicaties) onderdeel van de groep. In februari dit jaar sloot de bekende appbouwer Egeniq zich bij de MyBit Group aan, gevolgd in juni 2023 door Poort80 uit Amsterdam en in oktober 2023 gevolgd door Ibuildings met vestigingen in Vlissingen en Brussel.