Nieuws

Onderzoeksproject in Ziekenhuis Nij Smellinghe om patiënten eerder aan het werk te krijgen na operatie met inzet Atris tele-monitoring systeem

Het Innovatielab van het Deventer Ziekenhuis innoveert met het Atris Tele-Monitoring Systeem, ontwikkeld door Peercode, om patiënten een gepersonaliseerde zorgervaring te bieden en hun herstelproces te optimaliseren.

“Weg met het idee van ‘pyjama aan en in bed liggen’. Juist aankleden, jezelf verzorgen en uit bed tijdens je opname, dat is mijn missie voor al onze patiënten.”

Eindhoven, 13 februari 2023 - Peercode, toonaangevende specialist in de ontwikkeling van medische software, heeft aangekondigd dat het de samenwerking met Fontys Hogeschool Eindhoven als Partner in Business heeft verlengd. De samenwerking bestaat al meer dan 5 jaar en heeft beide partijen veel opgeleverd.

Medische hulpmiddelen worden in vier klassen ingedeeld: I, IIa, IIb en III. Het indelen gaat naar risico: hoe hoger het risico voor de patiënt als het medisch hulpmiddel faalt, hoe hoger de klasse. En hoe hoger de klasse van het hulpmiddel, hoe meer eisen er vanuit de wetgeving (MDR) gelden.

Pagina 1 van 6