Extra contrast

Nieuws

Anouk van der Gracht, Erwin Waas en Govert de Vries van Peercode hebben een artikel geschreven op het Nederlands Tijdschrift Voor Leefstijlgeneeskunde met als titel: 'Levensveranderende code: navigeren door de regels van medische software.'

Software ontwikkelbedrijven TSA Group uit Delft en Peercode uit Geldermalsen worden onderdeel van de MyBit Group. De aansluiting van TSA Group Delft en Peercode volgt op de overname van Ibuildings door de MyBit Group in oktober dit jaar. Deze bekendmaking is een volgende stap in de strategische uitbreiding van de MyBit Group tot één van de leidende Nederlandse spelers in het ontwikkelen van hoogwaardige maatwerksoftware.

De Hogeschool van Amsterdam heeft met trots de resultaten gedeeld van hun recente studie getiteld "LIFELINE: eHealth ter ondersteuning van oefeningen na kritieke ziekte." Het onderzoek, uitgevoerd door Nadine Florisson MSc, Mel Major PhD en Marike van der Schaaf PhD, concentreerde zich op het gebruik van de 'Atris'-app, om patiënten na intensieve zorgopnames te monitoren en te ondersteunen.

Onderzoeksproject in Ziekenhuis Nij Smellinghe om patiënten eerder aan het werk te krijgen na operatie met inzet Atris tele-monitoring systeem

Het Innovatielab van het Deventer Ziekenhuis innoveert met het Atris Tele-Monitoring Systeem, ontwikkeld door Peercode, om patiënten een gepersonaliseerde zorgervaring te bieden en hun herstelproces te optimaliseren.

Pagina 1 van 6