Peercode verlengt samenwerking met Fontys Hogeschool ICT als Partner in Education


Op 7 mei 2019 hebben Ad Vissers, directeur van de Fontys Hogeschool ICT en Govert de Vries, directeur van Peercode hun reeds 4 jaar durende samenwerking verlengd en formeel bekrachtigd middels het tekenen van een nieuwe samenwerkingsovereenkomst.

Govert de Vries, directeur: “Onze roots liggen in Eindhoven. Dit voelt als thuiskomen. We zijn enorm trots en kijken uit naar een nog intensievere samenwerking met, MedTech bedrijven, Ziekenhuizen, de Technische universiteit en Fontys Hogeschool.

Rick van Melis software developer en manager van Peercode Eindhoven: "Werken in Brainport Eindhoven betekent het ontwikkelen van innovatieve technologieën die echt impact hebben. Technologieën die ons leven verbeteren. Hier vind je meer dan 5000 tech- en IT-bedrijven en organisaties in alle soorten en maten die werken aan de nieuwste technologieën en grensverleggend onderzoek doen. Wij willen graag dicht bij het vuur zitten. Hier worden developers en onderzoekers opgeleid, zijn veel mogelijkheden voor partnerships met bedrijven, opleidingsinstituten en bevinden zich veel potentiële klanten van Peercode."

Nederland is het 2e land in Europa voor export en import van medische hulpmiddelen en staat wereldwijd op de 8e plaats als het gaat om patentaanvragen op het gebied van life sciences en gezondheid.

Brainport Eindhoven staat bekend om zijn sterke cluster in medische technologie waar Philips ooit de basis voor heeft gelegd. Tegenwoordig huisvest de regio een aantal grote bedrijven, state-of-the-art kennisinstituten, zeer innovatieve KMO's, veelbelovende start-ups, med-tech leveranciers en contractfabrikanten. Bovendien heeft Philips een grote Healthcare Campus in de regio en wordt er veel fundamenteel en toegepast onderzoek gedaan op het gebied van medische technologieën.

Apparatenfabriek Strijp-S Eindhoven