Peercode verlengt samenwerking met Fontys Hogeschool ICT als Partner in Education


Op 7 mei 2019 hebben Ad Vissers, directeur van de Fontys Hogeschool ICT en Govert de Vries, directeur van Peercode hun reeds 4 jaar durende samenwerking verlengd en formeel bekrachtigd middels het tekenen van een nieuwe samenwerkingsovereenkomst.

Voor Fontys Hogeschool ICT (FH ICT) staat de ontwikkeling van de student naar een professional voor de arbeidsmarkt centraal. Naast het bieden van een hoge kwaliteit onderwijs is het van groot belang dat de student al tijdens de studie intensief kennismaakt met het bedrijfsleven. FH ICT werkt daarom al jaren samen met bedrijven uit het beroepenveld van de opleiding. Dit zijn duurzame relaties waarbij FH ICT de bedrijven kennis laat maken met hun toekomstige medewerkers. De bedrijven laten aan de studenten zien hoe het er in het bedrijfsleven aan toe gaat.

Aansluiting bedrijfsleven

Het is voor het bedrijfsleven belangrijk dat er voldoende ICT-studenten afstuderen en dat hun opleiding aansluit bij de beroepspraktijk. Door een goede samenwerking met bedrijven krijgen studenten actueel en uitdagend onderwijs en kunnen bedrijven hen kennis laten maken met de nieuwste technologieën. FH ICT wil graag dat studenten goed voorbereid na hun opleiding aan de slag kunnen gaan en in staat zijn de theorie direct toe te passen in de praktijk. Uit ervaring blijkt dat niemand daar beter bij kan helpen kan dan het bedrijfsleven zelf.
Op dit moment heeft Fontys Hogeschool ICT meer dan 100 Partners in Education.

Peercode is al meer dan 4 jaar één van de Partners in Education van Fontys School for ICT.
Govert de Vries van Peercode: “Onze samenwerking met Fontys ICT is inspirerend voor ons team, omdat het ons dwingt nieuwe technieken en concepten samen met slimme studenten te verkennen.”

Ondertekening verlenging partnership Fontys Hogeschool

Ondertekening van Partners in Education contract door Ad Vissers, directeur Fontys Hogeschool ICT (links) en Govert de Vries, directeur Peercode (rechts)