Peercode opent kantoor in Eindhoven


Op 25 Mei heeft Peercode haar kantoor in Eindhoven geopend. In december 1999 werd Peercode opgericht en hield kantoor op de TU Campus in Eindhoven. In 2006 was er behoefte naar een locatie centraal in Nederland en is Peercode verhuisd naar Geldermalsen. Het opzetten van Peercode Eindhoven is een logische stap om de groeiambities te realiseren.

Govert de Vries, directeur: “Onze roots liggen in Eindhoven. Dit voelt als thuiskomen. We zijn enorm trots en kijken uit naar een nog intensievere samenwerking met, MedTech bedrijven, Ziekenhuizen, de Technische universiteit en Fontys Hogeschool.

Rick van Melis software developer en manager van Peercode Eindhoven: "Werken in Brainport Eindhoven betekent het ontwikkelen van innovatieve technologieën die echt impact hebben. Technologieën die ons leven verbeteren. Hier vind je meer dan 5000 tech- en IT-bedrijven en organisaties in alle soorten en maten die werken aan de nieuwste technologieën en grensverleggend onderzoek doen. Wij willen graag dicht bij het vuur zitten. Hier worden developers en onderzoekers opgeleid, zijn veel mogelijkheden voor partnerships met bedrijven, opleidingsinstituten en bevinden zich veel potentiële klanten van Peercode."

Nederland is het 2e land in Europa voor export en import van medische hulpmiddelen en staat wereldwijd op de 8e plaats als het gaat om patentaanvragen op het gebied van life sciences en gezondheid.

Brainport Eindhoven staat bekend om zijn sterke cluster in medische technologie waar Philips ooit de basis voor heeft gelegd. Tegenwoordig huisvest de regio een aantal grote bedrijven, state-of-the-art kennisinstituten, zeer innovatieve KMO's, veelbelovende start-ups, med-tech leveranciers en contractfabrikanten. Bovendien heeft Philips een grote Healthcare Campus in de regio en wordt er veel fundamenteel en toegepast onderzoek gedaan op het gebied van medische technologieën.

Apparatenfabriek Strijp-S Eindhoven Apparatenfabriek Entree Rick in Peercode kantoor Eindhoven