Extra contrast

Peercode en Medace's eerste live MDR- en kwaliteitsmanagementsysteem training voor professionals vond plaats op 18 mei 2022 in Maastricht

02-06-2022

Peercode en Medace hebben een eendaagse trainingssessie georganiseerd waarin de regelgevende wetgeving, toepasselijke internationale normen en vereisten van het technisch dossier van medische hulpmiddelen die zijn gecertificeerd volgens de Medical Device Regulations (MDR) worden uitgelegd.

De trainingsworkshop van een hele dag is volgens de deelnemers een geweldige introductie tot de regelgeving voor medische hulpmiddelen en de vereisten van het kwaliteitsmanagementsysteem volgens de internationale norm EN ISO 13485:2016. Deelnemers hebben diepgaande kennis opgedaan over belangrijke onderwerpen met betrekking tot regulering van medische hulpmiddelen en certificeringsprocessen, zoals risicobeoordeling, post-markttoezicht, ontwikkeling van klinisch rapport, testen en verificatie, wat hun huidige en toekomstige productontwikkeling sterk zal ondersteunen. Deze interactieve trainingstool vindt plaats bij de Medace-faciliteiten in Maastricht.

MDR- en kwaliteitsmanagementsysteem training bij Medace