Peercode verlengt samenwerking met Fontys Hogeschool Eindhoven als Partner in Business

13-02-2023

Eindhoven, 13 februari 2023 - Peercode, toonaangevende specialist in de ontwikkeling van medische software, heeft aangekondigd dat het de samenwerking met Fontys Hogeschool Eindhoven als Partner in Business heeft verlengd. De samenwerking bestaat al meer dan 5 jaar en heeft beide partijen veel opgeleverd.

Fontys en Peercode ondertekenen convenanten

Peercode is verheugd om de samenwerking met Fontys Hogeschool Eindhoven voort te zetten. Door de samenwerking kan Peercode profiteren van de vernieuwende ideeën, kennis en technologieën van getalenteerde en gemotiveerde studenten. Dit biedt Peercode de mogelijkheid om zich te blijven ontwikkelen en innovatief te blijven in het zich in hoog tempo innoverende medische softwaredomein.

De samenwerking ook van grote waarde voor Fontys Hogeschool Eindhoven. Door de directe betrokkenheid bij de praktijk van Peercode, krijgen de studenten van Fontys een unieke kans om te leren wat de behoeften van patiënten en zorgverleners zijn en welke innovaties er op gebied van medische software ontwikkeling plaatsvinden. Dit versterkt de kennis en vaardigheden van de studenten en bereidt hen voor op hun toekomstige carrière.

De verlenging van de samenwerking tussen Peercode en Fontys Hogeschool Eindhoven is een belangrijke stap voorwaarts in het ontwikkelen van baanbrekende oplossingen en het verbeteren van de gezondheidszorg door innovatieve medische software.