Extra contrast

ISO/IEC 27001:2013 certificering behaald

27-06-2016

Peercode is sinds juni 2016 officieel ISO/IEC 27001:2013 gecertificeerd.

DigiTrust-ISO27001-keurmerk

Met dit keurmerk tonen we aan dat onze informatiebeveiliging voldoet aan alle normeisen. We kunnen onze opdrachtgevers dus de grootste veiligheid bieden voor de opslag van hun gegevens op onze servers. ISO/IEC 27001 is de internationaal bekende norm voor het Information Security Management System (ISMS).

De wens opdrachtgevers inzicht te bieden in de processen omtrent informatieveiligheid en een toenemende vraag naar deze certificering bij aanbestedingen waren voor Peercode de belangrijkste redenen om het certificeringsproces vorig jaar in gang te zetten.

De ISO 27001-norm richt zich op een procesmatige benadering van planning, implementatie, toepassing, bewaking, evaluatie en onderhoud en op de continue verbetering van het beheer van de informatiebeveiliging.

Voor Mark Ruys, Security Office en Lead Software Development bij Peercode, is het behalen van dit ISO-certificaat een belangrijke stap: “Voor onze opdrachtgevers is het van het allergrootste belang dat hun data te allen tijde goed beveiligd is. Dit managementsysteem voor informatiebeveiliging biedt ons de vrijheid om te groeien, te innoveren en om ons klantenbestand verder uit te breiden, in de wetenschap dat al vertrouwelijke gegevens daadwerkelijk vertrouwelijk blijven.”