Extra contrast

Anouk van der Gracht

Quality control/ medical device manager

Anouk van der Gracht

Anouk is quality control/ medical device manager bij Peercode. Als Quality manager is zij verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit van medische software applicaties op een zo efficiënt mogelijke manier met de geldende wetgeving in acht nemend. Samen met het quality team van Peercode streeft ze er naar om het quality management systeem van Peercode te blijven verbeteren.

Tijdens Anouks studie Life Science and Technology (combinatie tussen TU Delft en Universiteit Leiden) werd haar interesse gevoed in innovaties binnen de life sciences en met name de medische sector. Haar interesse in innovatie dreef haar om haar steentje bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek tijdens haar PhD in chemische immunologie. Tijdens haar PhD zijn haar analytische vaardigheden verder ontwikkeld. Haar achtergrond in life sciences stelt haar in staat om de wensen van de klant betreffende medische content goed te vertalen in meer technische termen aan haar collega software developers.

Anouk is bekend met verschillende ISO normen zoals ISO 13485, ISO 14971 en IEC 62304 die binnen Peercode gebruikt worden om goed gestructureerde technical files te maken en onderhouden die voldoen aan MDD/MDR.

Bezoek onze Peercode Regulatory Consultancy website voor meer informatie over onze diensten op het gebied van kwaliteit en wet-en-regelgeving voor medische hulpmiddelen.

Ons team