Extra contrast

Erwin Waas

Regulatory and Quality Manager and Medical Device Consultant

Erwin Waas

Erwin is regulatory affairs manager van Peercode’s medische software. Daarnaast is hij consultant medische hulpmiddelen en kwaliteitsmanager. Erwin maakt deel uit van het Regulatory and Quality Team van Peercode.

Erwin heeft ruime internationale ervaring met registratieprojecten voor medische hulpmiddelen bij verschillende grote en kleine farmaceutische en medische technologiebedrijven. Erwin heeft ervaring als wereldwijde projectondersteuner voor technische documentatie en indienings- en registratiestrategieën en heeft deelgenomen aan beoordelingen en audits van gezondheidsautoriteiten en aangemelde instanties (Notified Bodies). De projecten varieerden van klasse I-product notificaties tot klasse III en combinatieproducten (Drug-Device combinaties). Erwin is getraind in GCP, GMP, Quality and Risk Management (ISO 13485/9001 en 14971) en auditing.

Erwin heeft ook veel kennis en ervaring als regulatory en quality consultant. Erwin heeft op conferenties gepresenteerd, trainingen gegeven over regelgevings- en registratieonderwerpen op het gebied van medische hulpmiddelen, diverse white papers geschreven en is lid van RAPS. Erwin is medisch bioloog en gepromoveerd in de medische wetenschappen. Erwin is enthousiast over het helpen van Peercode en haar klanten met de registratie van medische hulpmiddelen en bijdragen aan het kwaliteitssysteem.

Bezoek onze Peercode Regulatory Consultancy website voor meer informatie over onze diensten op het gebied van kwaliteit en wet-en-regelgeving voor medische hulpmiddelen.

Ons team