Extra contrast

Marijn Maas

Quality assurance / Regulatory Affairs Officer

Marijn Maas

Marijn wil altijd alles tot de kleinste details uitzoeken. Dit motiveerde hem om de opleiding Molecular Life Sciences te volgen aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Hij heeft zijn passie voor de medische chemie doorgezet in Denemarken, waar hij zijn doctoraat behaalde aan de University of Southern Denmark in Odense bij de faculteit voor Fysica, Chemie en Farmacie. Hier werkte hij aan projecten waarin hij nieuwe potentiële medicijnen ontwikkelde die ziekteverwekkende proteïne interacties kunnen tegengaan.

Marijn is na het behalen van zijn PhD begonnen bij Peercode als QA/RA officer. Hij heeft trainingen gevolgd voor ISO 13485:2016 en de MDR. Hij zet zijn projectmanagement en onderzoeksvaardigheden in om het QA/RA team bij Peercode te ondersteunen bij de registratie van medische hulpmiddelen en ter ondersteuning van het kwaliteitssysteem.

Bezoek onze Peercode Regulatory Consultancy website voor meer informatie over onze diensten op het gebied van kwaliteit en wet-en-regelgeving voor medische hulpmiddelen.

Ons team