Extra contrast

Welke diensten levert Peercode?

Maatwerk producten

Ook buiten het domein van gezondheid en bewegen werken wij aan innovatieve oplossingen. Onze software wordt ontwikkeld naar aanleiding van specifieke opdrachten van cliënten. Of dit nu een nieuwe webshop is of een uitgebreid trackingsysteem voor pakketdiensten, wij denken graag met u mee en leveren maatwerk.

Eigen innovatieve producten

Soms hebben we zelf een idee voor een product of dienst waar geen opdracht aan ten grondslag ligt, maar die wel de moeite waard is om te onderzoeken en uit te werken. Dit was ook het geval bij de buitenspeel-computer voor kinderen, Swinxs.
Maar ook bij de Brandweercoach App en binnenkort de OperatieCoach App.

Webhosting

Wij bieden onze opdrachtgevers een state-of-the-art oplossing aan op basis van geo-redundante datacenters. Doordat alle onderdelen in ons High-Availability cluster tenminste dubbel zijn uitgevoerd is er geen single-point-of-failure meer en wordt maximale beschikbaarheid gegarandeerd.

Health coaching

Een steeds groter wordende groep mensen zoekt naar nieuwe manieren om met sport, gezondheid en beweging bezig te zijn. Men wil nauwkeurige feedback en de beste persoonlijke coaching. Peercode gebruikt moderne technologie om in die behoefte te voorzien. In samenwerking met gerenommeerde atleten, coaches en trainers ontwikkelt Peercode diensten die zowel topsporters als beginners helpen hun conditie en vaardigheden te verbeteren.

e-Health

De kostenstijging van de Nederlandse gezondheidszorg lijkt niet te stuiten. Een deel van de oplossing ligt in innovatieve ICT-oplossingen, zoals de E-Health apps. In samenwerking met onze opdrachtgevers ontwikkelen wij interactieve e-health applicaties, waardoor de patiënt niet langer een passieve gebruiker van zorg is. Met behulp van een breed scala aan tools en tests is de patiënt in staat om zelf zijn gezondheid beter te managen. In samenwerking met de artsen voert de patiënt de regie over zijn eigen leven en ziekte.

ISO 27001, NEN 7510 en ISO 13485 gecertificeerd

Peercode heeft privacy en security sinds jaar en dag hoog in het vaandel staan. Hiervoor hebben we een aantal beleidsuitgangspunten geformuleerd. We werken op basis van een ethische code en zijn ISO 27001 gecertificeerd. ISO 13485 is dé internationaal erkende standaard voor kwaliteitsbeheersystemen van medische software en hulpmiddelen. Daarnaast zijn onze medical device software tools nu officieel gecertificeerd onder Annex IX van de EU MDR.

Kwaliteit en regelgevingsconsultancy

Peercode biedt klanten kwaliteits- en regelgevingsadviesdiensten. Dit omvat onder meer kwaliteits- en regelgevingsadvies/consultancy, auditing, training en implementatie van projecten op het gebied van medische hulpmiddelen. De activiteiten zijn gericht op het ontwikkelen van Technische Documentatie voor productcertificering of van klinische onderzoeksdossiers (IMDD), het verbeteren van Quality Management Systemen, alsmede andere overeengekomen taken conform ISO13485 en/of de EU MDR-vereisten.

Bij Peercode staat kwaliteit en klantcontact voorop. We hebben met succes 7 medische softwareapplicaties ontwikkeld, op de markt gebracht en onderhouden. We zijn ISO13485-gecertificeerd en onze medical device producten zijn officieel gecertificeerd onder Annex IX van de EU MDR. Onze diensten worden aangeboden aan zowel grote als kleine klanten en ondersteunen zowel Medical Device Software als niet-software medische hulpmiddelen van alle risicoklassen.